Show

Welcome to the Machine - Jessheim

Lørdag 11.august - Jessheim torg - be there!
Welcome to the Machine - featuring Laila B. på sax/vokal...magisk!

www.jessheimdagene.no

170712-DSOTW-FB-banner-Jessheim

Wish you were here - Rick's teater 1.juni!

Sett av datoen - fredag 1.juni på Rick's teater blir den eneste muligheten til å oppleve Dark side of the Wall i Bergen i år! Bandet vil for første gang spille hele albumet "Wish you were here", og i tillegg blir det plass til en rekke høydepunkter fra Pink Floyds gullalder. Dette blir et show med vanvittig trøkk og nerve - vær derfor tidlig ute for å sikre deg denne fantastiske Floyd-opplevelsen!

Billetter fåes på Billettservice/Posten/Narvesen/7-eleven,
www.billettservice.no, tlf 815 33133 - fra 9.mai.

Vi viser også til facebook-siden som blir fortløpende oppdatert: Facebook_mini-icon

020512-DSOTW-teaser

Welcome to the Machine: nye show i mai med Ian Ritchie

dsotw-welcome

Ian Ritchie (sax, Roger Waters band) blir med på de nye Welcome to the Machine-showene, 5.mai i Stord Kulturhus, og 6.-7.mai på Ricks Teater, Bergen! Spesielt hyggelig er det at Ian Richie, sax (Roger Waters' band) er med oss på denne eksklusive miniturneen hvor du får oppleve Pink Floyd-klassikerne, med nye elementer og ny innpakning, med gåsehud og rå energi - Welcome to the Machine!

Billetter, 6.-7.mai Ricks, Bergen:
www.billettservice.no 815 33133


Billetter til Stord: 5349 6950, el
www.stord.kulturhus.no (fra uke 11)
Vi viser også til vår nye facbook-side som nå blir fortløpende oppdatert:
Facebook_mini-icon

Årets julegave til Floydfans - romjulsshow i Bergen og Bømlo

Pasted Graphic

2. og 3. juledag braker det løs med Floydmania i Kongesalen, RadissonSAS-hotellet på Bryggen i Bergen. Billetter fåes her.

4.juledag er det Bømlo som får besøk av Floydnissen.
Billetter fåes her.

Vi garanterer gåsehudopplevelser i en sprekkeferdig serie høydepunkter fra Pink Floyds evigaktuelle album!

Drøbak, Ålesund og Sunndal i juni, Skjerjehamn i juli

Bilde 044

Dark side of the Wall gjestet følgende steder i sommer:

Drøbak 20.juni, Badeparken
,
Ålesund 26.juni, Arbeideren,

Sunndal kulturfestival 27.juni, på Øratorget,

i tillegg en nattforestilling kl 02.00 (!) 31.juli under Utkantfestivalen på Skjerjehamn. Denne var ikke annonsert - vi steppet inn som vikar for Ralph Myerz & the Jack Herren band

Bra arrangører, ekstatiske publikummere og naturskjønne konsertsteder gjorde dette til fantastiske opplevelser!

Ian Ritchies magi

DSC_5626Band+Ian
Dark side of the Wall hadde æren av å spille med en meget spesiell gjesteartist under de smekkfulle konsertene i Kongesalen, Bergen, 27.mars, og i kulturhuset i Sandnes 28.mars. Ian Ritche er mannen som har turnert verden rundt med Roger Waters, og som også har produsert hans andre soloalbum, Radio K.A.O.S. Ikke bare overgikk han våre (store) forventninger i saxofonspillet sitt - han viste seg også å være en usedvanlig hyggelig, kunnskapsrik og varm person. En fantastisk helg for bandet - og etter stemningen å dømme , også for publikum! Mer info og bilder kommer!

(DSOTW ble koblet til Ritchie i 2007, da hele Roger Waters' band opplevde vårt "The Wall"-show kvelden før de selv stod på scenen i Vestlandshallen i Bergen. Dette nevnte Ian Ritchie og Harry Waters i sine
tour-blogger.)

Dark side of the Wall suksess under Jessheimdagene

15.august gjorde DSOTW stor suksess på Jessheim Torg. Jessheimdagene har tradisjon siden 70-tallet, og det var møtt opp over 1000 mennesker for å få med seg multimediashowet. Stemningen var fantastisk hele veien, med et publikum som virkelig viste at de kunne sin Floyd-bibel. Og da Tine Taule gjorde sin "Great gig in the sky" var ekstase et mer dekkende ord. Takk til arrangør og publikum for en rå og vakker aften!

Sommershow på Ricks

Laila Bilde 038
14.juni var det duket for gjensyn med originalshowet vårt - "Dark side of the Wall". Et fantastisk lydhørt publikum fikk bl.a. oppleve Laila Beathe Førdes stemmeprakt - hun stod for både sax og gjestevokal denne kvelden! Denne dama får dere garantert høre mer til senere - hun har for tiden Statens kunstnerstipend og jobber med sin debutplate.....

“The Wall - in concert” i FESTIVITETEN, Haugesund , 23-24.mai

“The Wall - in concert” til FESTIVITETEN, Haugesund , 23-24.mai

Bilde 056

Endelig var det klart for retur til Festiviteten - denne gang med “The Wall” live i sin helhet. Elisabeth Moberg briljerte som gjest også denne gang, og ga nydelige tolkninger av "Mother", "Goodbye blue sky" - mens hun rocket med megafonen på "Waiting for the worms". Haugesundspublikumet var som alltid entusiasiske og varme, og bidro med stående applaus de siste 6 låtene.... Tusen takk nok en gang, Haugesund - we'll meet again some sunny day!

Jul med Pink og vennene hans...

En romjulsdrøm
Bilde 039
“The Wall - in concert” -
Ole Bull Scene, 28.12 og Stord kulturhus 30.12

Les mer...

“The Wall” - endelig på veien!

Gjennom lydmuren i Bømlo
Bomlo liten
Les mer...

Darkest side of Drøbak

Fantastisk atmosfære i Badeparken

Bilde 046Les mer...

Bright side of the Bygdalarm

Dark side koste seg med publikum
Helge i lysetLes mer...

Waters om DSOTW: “Brilliant!”

Roger Waters Dark side of the Wall i Bergen: “Brilliant!”

wall-ricks1

27-28.april 2007 fremførte Dark side of the Wall - som første band i Norge - hele “The Wall” i konsertversjon med Elisabeth Moberg, Tine Taule, barnekor og slagere på Ricks teater i Bergen. Les mer...