Snakkis/diverse

Dark side of the Wall - i beste velgående, i Rogaland!

Det har tilsynelatende vært stille fra DSOTW det siste året, så stille at den profilerte musikkanmelderen "Engelen" etterlyste oss på spalteplass i tirsdagens BT. Dette tar vi som et stort kompliment - og legger til at vi aldri har fått så mange henvendelser fra vårt publikum, som etter diverse konserter med andre tribute-band!
Kjære Floyd-elskere, ja - vi skal spille for dere igjen, men sannheten er at vi har hatt 36 konserter de siste 6 ukene - for ungdom i Rogaland! I regi av Rikskonsertene har vi det siste året jobbet med en sterkt komprimert utgave av showet vårt. Etter første del av turneen må vi slå fast at det har vært en kjempesuksess! Dat visuelle showet er i forbindelse med dette også blitt kraftig oppgradert. Vi kommer tilbake snart med info om når dette kan oppleves på en scene nær deg.

IMG_0332

Ian Ritchies magi

DSC_5626Band+Ian
Dark side of the Wall hadde æren av å spille med en meget spesiell gjesteartist under de smekkfulle konsertene i Kongesalen, Bergen, 27.mars, og i kulturhuset i Sandnes 28.mars. Ian Ritche er mannen som har turnert verden rundt med Roger Waters, og som også har produsert hans andre soloalbum, Radio K.A.O.S. Ikke bare overgikk han våre (store) forventninger i saxofonspillet sitt - han viste seg også å være en usedvanlig hyggelig, kunnskapsrik og varm person. En fantastisk helg for bandet - og etter stemningen å dømme , også for publikum! Mer info og bilder kommer!

(DSOTW ble koblet til Ritchie i 2007, da hele Roger Waters' band opplevde vårt "The Wall"-show kvelden før de selv stod på scenen i Vestlandshallen i Bergen. Dette nevnte Ian Ritchie og Harry Waters i sine
tour-blogger.)

Richard Wright er død

Rick-liten
Richard William Wright
1943 - 2008
R.I.P.

dsotw.com er oppgradert!

www.dsotw.com er oppgradert!

Wallbakgr til web-MO
Det er en glede å ønske velkommen til Dark side of the Walls nyoppussede nettsted.
Vi kan nå tilby mye mer til publikum - bl.a:

  • nytt slideshow/demo med ferske opptak og bilder
  • gjestebok
  • kontaktskjema med mulighet for å legge ved filer
  • blogg med mulighet for RSS
  • egen avdeling for presentasjon av band, gjester og crew

Waters om DSOTW: “Brilliant!”

Roger Waters Dark side of the Wall i Bergen: “Brilliant!”

wall-ricks1

27-28.april 2007 fremførte Dark side of the Wall - som første band i Norge - hele “The Wall” i konsertversjon med Elisabeth Moberg, Tine Taule, barnekor og slagere på Ricks teater i Bergen. Les mer...